İçindekiler: Ananas Meyvesi, Su.
Dağcıoğlu Ananas Sirkesi, taze ve doğal ananas meyvelerinden, sadece ananas ve su kullanılarak geleneksel fermantasyon yöntemiyle üretilmiş %100 doğal bir üründür.
Hiçbir katkı maddesi, koruyucu veya kimyasal içermeyen bu sirke, ananasın ferahlatıcı ve tropikal aromasını korur.
Doğal fermantasyon süreciyle elde edilen Dağcıoğlu Ananas Sirkesi, salatalar, soslar, marineler ve içeceklerde kullanıma uygundur, yemeklere egzotik bir lezzet katar.
Ürün, doğal yapısı gereği kapak açıldıktan sonra hava ile temas ettiğinde tortu, renk değişimi veya yüzeyde "sirke anası" adı verilen şeffaf bir tabaka oluşabilir.
Bu, ürünün bozulduğu anlamına gelmez; aksine, pastörize ve filtre edilmemiş doğal bir sirke olduğunu gösterir.
Bu durum fermantasyonun devam ettiğini, sirkenin pastörize ve filtre edilmediğini gösterir. Sirke, süzülerek kullanılmaya devam edilebilir.
Serin, kuru ve doğrudan güneş ışığından uzak bir yerde, kapağı sıkıca kapalı olarak saklanması önerilir.
Hiçbir kimyasal katkı maddesi ve boya içermez.
Doğal fermente bir ürün olduğu için raf ömrü sınırsızdır.
Kullanım Önerileri: