İçindekiler: Un, Yumurta, Nişasta, Şeker, Fıstık, Sadeyağ, Kaymak.
Dayanma Süresi: Kışın 5 gün, Yazın 3 gün
Öneri: Kışın alınan baklavayı yemeden önce hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
Ürünlerimiz taş fırında, odun ateşinde, hiçbir katkı maddesi olmadan pişirilmekte ve tamamen doğaldır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.