Dağcıoğlu Salamura Zahter
Doğadan Sofranıza Gelen Lezzet
Hatay ve çevresinin eşsiz doğasında yetişen yabani kekik (zahter), özenle toplanarak geleneksel yöntemlerle salamura edilir.
Salamura Zahter, zeytinyağı, nar ekşisi, limon suyu, sarımsak ve kaya tuzu ile harmanlanarak fermente edilir; bu sayede hem lezzeti hem de besin değeri artar.
🌿 Tamamen doğal 💚 Koruyucu ve katkı maddesi içermez 🥄 Kahvaltılık, meze ya da salata olarak tüketilebilir
Kullanım Önerileri: – Zeytinyağı ile birlikte kahvaltılarda sofranızı zenginleştirin. – Yoğurtla karıştırarak ferah bir meze hazırlayın. – Salatalara ya da sıcak yemeklere aroma katmak için kullanın.
Besin Değeri Yüksek, Şifa Kaynağı:
Antioksidan özellikleriyle bilinen zahter; bağışıklığı destekler, sindirimi kolaylaştırır ve metabolizmayı canlandırır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.