DAĞCIOĞLU SIKMA ANTEP PEYNİRİ
İçindekiler; Pastörize inek sütü, şırdan peynir mayası ve tuzdan üretilmiştir.
Dağcıoğlu Sıkma Antep Peyniri, geleneksel yöntemlerle hazırlanmış, doğal ve lezzet dolu bir peynirdir.
İçeriğindeki özenle seçilmiş malzemeler sayesinde damaklarda iz bırakmayı başarır:
Lezzet ve Aroma
Sıkma teknikle üretildiği için yapısı yoğun ve dilimlenebilir.
Geleneksel Antep peyniri karakteri taşır: hafif keskin, ama dengeli tuzlu bir tada sahiptir.
Peynir mayasının katkısıyla mayhoş ve otantik bir aroma hissedilir.
Dokusu ve Görünümü
Kullanım Alanları
Saklama ve Hazırlık
Sağlık ve Doğallık
Pastörizasyon işlemiyle zararlı mikroorganizmalar uzaklaştırılırken, şırdan mayasıyla geleneksel tat korunur.
Katkı maddesi içermez, tamamen doğal ve lezzetli.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.