🌾 DAĞCIOĞLU YEŞİL FİRİK BULGURU
Dağcıoğlu’nun Yeşil Firik Bulguru, henüz olgunlaşmadan toplanan yeşil buğday başaklarının hafifçe tütsülenip işlenmesiyle elde edilir.
Bu işlem, ürüne kendine özgü hafif isli aroma ve doğal yeşil rengini kazandırır
Özellikleri
Kullanım Önerileri
Özellik
Açıklama
Renk
Doğal yeşil, kavruk parçalar normaldir
Aroma
Çift tütsülenmiş, hafif dumanlı
Lezzet
Zengin, doygun bir pilav alternatifi
Kullanım
Pilav, salçalı / tavuklu yemekler
Dağcıoğlu Yeşil Firik, doğal üretim süreci ve kendine has aromasıyla pişirildiğinde hem göz hem damağa hitap eden yöresel bir lezzettir.
Sofralarınıza hafif tütsülü, zengin bir alternatif arıyorsanız, özellikle pilav çeşitlerine yenilik katmak için harika bir seçim olacaktır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.