- Ürün fotoğrafı çekimleri sitemizde satışa sunulan ürünlerle yapılmıştır.
İçindekiler:
Keçibonuzu özü %40, Keçiboynuzu çekirdeği, Keçiboynuzu meyve ekstratı, sakkaroz.
Üretim Yöntemi:
Keçiboynuzu (Harnup) meyvesi, yıkanarak nemlendirilir ve düşük sıcaklıkta preslenir. Daha sonra vakumlu otoklavlarda 40 °C yi geçmeyecek şekilde ekstre edilir. Vitamin yönünden daha zengin olması ve tadsal yoğunluk için briksi 71-72’ye göre ayarlanır.
Firmamız, tedarik ve pazarlamayı aynı anda yaparak ürünleri uygun fiyat avantajı ile sizlere sunmaya gayret göstermektedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.